Connect with us

Pojkfotboll

Assyriska BK fick det svårt mot Pushers!

Igår begav jag mig till Önneredsplan för att kolla in Västra Cupen och matchen mellan Assyriska BK och Pushers. Assyriska BK från div 2 och Pushers från div 6. Jag hade en ganska klar bild om hur matchen skulle se ut. Men ack så fel jag hade. Jag trodde att Assyriska BK skulle totalt köra över div 6 laget Pushers men så var alltså inte fallet.

Det stod 0-0 väldigt länge men till slut så lyckades Assyriska BK spräcka nollan på Pushers. Men tro inte att det släppte för Assyriska BK, Pushers fortsatte att göra det svårt för Assyriska BK. Jag gick till matchen för att kolla in min kusin Alexander Alvarado som skulle spela sin första match med Assyriska BK. Han gjorde en helt godkänd insats för att vara hans första match på väldigt länge. Han behöver lite tid och så är han där han brukade vara en gång i tiden.

Matchen slutade 3-0 till Assyriska BK. Mario Jadonic´s lag övertygade inte helt och jag hoppas att dom finslipar detaljerna lagom till seriestart. Önskade att dom rullat mer boll än vad dom gjort. Även ökade tempot i spelet en aning. Om dom är ett lag att räkna med i div 2? Det vet jag inte, men jag hoppas att jag har fel.

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Jämn drabbning mellan IF Väster & IF Warta

Flickfotboll

IFK Göteborg glänste och vann

Flickfotboll

Iset Thoma Hajrizaj till norska Flint Tønsberg FC “Redo för den utmaning som väntar”

Pojkfotboll

Ishak Shamoun är klar för IFK Göteborg

Pojkfotboll

Ishak Shamoun hemma från provspelet i Tyskland “Allt kändes fantastiskt”

Pojkfotboll

15-årige talangen från Angered MBIK är klar för division 2-klubb

Pojkfotboll

16-årige Tomas Unes från IF Väster klar för division 2-klubb

Pojkfotboll

IK Zenith seriesegrare & vinst i dagens match mot IF Väster

Pojkfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet