fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Assyriska BK fick det svårt mot Pushers!

Published

on

Igår begav jag mig till Önneredsplan för att kolla in Västra Cupen och matchen mellan Assyriska BK och Pushers. Assyriska BK från div 2 och Pushers från div 6. Jag hade en ganska klar bild om hur matchen skulle se ut. Men ack så fel jag hade. Jag trodde att Assyriska BK skulle totalt köra över div 6 laget Pushers men så var alltså inte fallet.

Det stod 0-0 väldigt länge men till slut så lyckades Assyriska BK spräcka nollan på Pushers. Men tro inte att det släppte för Assyriska BK, Pushers fortsatte att göra det svårt för Assyriska BK. Jag gick till matchen för att kolla in min kusin Alexander Alvarado som skulle spela sin första match med Assyriska BK. Han gjorde en helt godkänd insats för att vara hans första match på väldigt länge. Han behöver lite tid och så är han där han brukade vara en gång i tiden.

Matchen slutade 3-0 till Assyriska BK. Mario Jadonic´s lag övertygade inte helt och jag hoppas att dom finslipar detaljerna lagom till seriestart. Önskade att dom rullat mer boll än vad dom gjort. Även ökade tempot i spelet en aning. Om dom är ett lag att räkna med i div 2? Det vet jag inte, men jag hoppas att jag har fel.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media