fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Årets förening 2012 och Hederspris

Published

on

För er som inte vet så studerar jag Sportmarknadsföring i Båstad. En YH-Utbildning på två år och som drivs av företaget Caddie Sport & Business. Under vår skolgång kommer vi att vara ute på tre olika LIA-Perioder (Praktik) varav en period redan varit.

Jag hade min första LIA period i min moderförening Hisingsbacka FC. Där spenderade jag fyra veckor och ett av målen jag hade var att skriva en ansökan till Göteborgs Fotbollsförbund om att bli Årets Förening 2012.

Nu i dagar så fick vi beskedet från Göteborgs Fotbollsförbund att Hisingsbacka FC blivit vald till Årets Förening 2012. Något som Hisingsbacka FC är stolta över och självklart något jag är stolt över. Hur grymt är inte det då?

Några som fick nys om att vi skickat in vår ansökan var Tidningen Hisingen. Dom ringde oss och frågade om dom fick göra ett reportage om just detta. Tidningen Hisingen levereras till över 40.000 hushåll på Hisingen, gå igenom posten ännu en gång och leta fram reportaget. Det rekommenderas.

Och idag fick jag reda på att Hisingsbacka FC kommer att få en till utmärkelse. Nämligen Sabine Söndergaards Hederspris för deras insatser på Hisingen. Utmärkelsen kommer att uppmärksammas på BK Häckens årsmöte.

Det känns som att detta kommer att bli ett bra år för Hisingsbacka FC.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media