fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Äntlingen seriepremiär för laget som ligger mig varmast om hjärtat

Published

on

Det är inte bara BK Häckens U19-lag som drar igång idag. Det är också seriepremiär för laget som ligger mig varmast om hjärtat nämligen Hisingsbacka FC.

Försäsongen har gått både väldigt bra och väldigt dåligt om ni frågar mig. Vissa matcher har spelet varit riktigt bra och andra matcher har spelet vart bedrövligt. Det är många nya spelare i truppen så jag förstår om det inte har fungerat som planerat. Men nu är det alltså premiär och allt måste börja stämma från och med idag.

Personligen tycker jag att vi har en trupp som kan vara med och slåss om första platsen i Div 4. Nu är det upp till spelarna att leverera. Som jag nämnde i mitt förra inlägg så befinner jag mig på landet just nu och missar denna match. Jag kommer att få fortlöpande information vilket känns skönt.

Dagens motstånd kommer IK Kongahälla att stå för och matchen drar igång klockan 13:00 på Kongevi. Heja Hisingsbacka FC!

Dagens startelva:
Niklas Svenningsson
Andreas Malm, Robin Andersson, Jonathan Malmqvist, Kristoffer Lettegård
Haris Skenderovic, Tom Bergqvist, Mark Fezarit
Alexander Alvarado
Manner Pineda, Babu Dumbuya

Önskar Hisingsbacka FC all lycka till!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media