fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Äntligen, Ihab Naser kallad till P16-landslaget

Published

on

Förra årets så gjorde Ihab Naser riktigt bra ifrån sig på Elitpojklägret i Halmstad. Han var en av dom spelarna som jag trodde skulle bli kallad till första landslagslägret på Bosön. Men så blev det tyvärr inte och visst blev man lite besviken.

Efter Elitpojklägret så fortsatte Ihab att leverera och i slutet av förra säsongen så blev han framröstad till Årets spelare 2012 här på bloggen. Han har även hunnit att provspela med Chelsea FC och Aston Villa efter Elitpojklägret. Han värvades tillsammans med Tesfaldet Tekie från Gunnilse IS till IFK Norrköping som nu lånat ut dom till IF Sylvia i division 1.

Och för bara några dagar sedan så tog landslagskaptenen Magnus Wikman äntligen ut Ihab Naser till ett landslagsläger på Bosön. Jag visste att det skulle komma förr eller senare, något jag även sagt till Ihab personligen.

Är otroligt glad över att man nu fått upp ögonen för Ihab Naser, jag önskar Ihab om dom övriga spelarna från Göteborg all lycka till på lägret.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss