fbpx
Connect with us

Ungdomsfotboll

Äntligen fick vi träffa New Balance ambassadörerna

Published

on

Över 170 spelare sökte och den 15 januari presenterade vi dom fyra spelarna som blivit utvalda till att bli New Balance ambassadörer.

Läs mer om det här: http://www.gbgfotboll.com/fyra-spelare-presenterade-vi-blev-new-balance-ambassadorer/

Igår var det äntligen dags att träffa New Balance ambassadörerna Sebastian Hansson (Azalea BK), Sebastian Lagerlund (BK Häcken), Elvis Lindkvist (Mossens BK) & Benjamin Toledo (BK Häcken).

Platsen var New Balance huvudkontor här i Göteborg. Spelarna hade med sig sina föräldrar och det bjöds först på fika för att sedan få en bra och proffsig presentation av varumärket. Sedan så gick New Balance igenom avtalet och efter detta fick spelarna prova sina nya kläder och skor. På plats fanns även Magasinet Match som intervjuade och fotograferade spelarna. Deras intervjuer och bilder kommer snart ut på deras hemsida och tidning.

En fantastisk avslutning på måndagen. Jag måste tacka spelarna och deras föräldrar för ett gott samarbete. Tack även till New Balance för att ni valt att samarbeta med bloggen.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media