fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Äntligen fick jag se Nikola Ladan & Simon Petkovski spela tillsammans igen!

Published

on

Som jag berättade i inlägget om Daniel Garcia Olsson så mötte BK Häcken U21 Qviding FIF på Rambergsvallen. I det laget fanns två stycken före detta BK Häcken spelare, båda födda 1993. När jag var ansvarig för BK Häckens 1994 trupp så följde jag 1993 laget slaviskt då dom var ett riktigt bra lag. Två spelare som då utmärkte sig mycket var Nikola Ladan och Simon Petkovski. Två av mina favoriter i det laget.

För något år sedan så valde Simon Petkovski att lämna BK Häcken och prova lyckan i Qviding FIF. Nikola Ladan valde att stanna kvar i BK Häcken och i deras Akademi. Men inför årets säsong så valde Nikola Ladan att också prova lyckan i Qviding FIF. Jag har sedan den dagen dom skildes åt hoppats på att få se dom spela tillsammans igen. Och nu fick jag det!

Båda spelar i mitten och gillar att rulla boll fast har ändå två olika spelstilar. Men det är här dom kompletterar varandra som Kling och Klang, B1 och B2 och Helan & Halvan. Med andra ord riktigt bra.

Otroligt kul att se dom spela igen, det är nästan som magi när man ser dom spela tillsammans. Nu får vi hoppas att båda tar en startplats i Qviding FIFs A-lag snart.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss