fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Ålborg: Marcin Dudzik visade vägen när Lekstorps IF tog tre viktiga poäng

Publicerad

den

Som ni har märkt så bevakar vi två turneringar den här helgen, den ena turneringen är Alborg City Cup här i Danmark och den andra är Halör Invitational i Skåne. Jag har precis dragit igång dagen här i Danmark och har precis sett min första match. Det var matchen mellan Aalborg Freja och Lekstorps IF i P15-klassen.

Läs också: Ålborg: Dagens schema finner ni här

Aalborg Freja ledde gruppen med 4 poäng och Lekstorps IF låg på en tredjeplats i gruppen med 3 poäng inför detta möte. Lekstorp IF visste vad som gällde och det var att ta tre poäng i den här matchen. Man började bäst och hade tre riktigt farliga lägen inom loppet av några minuter. Det kändes som att man skulle spräcka nollan när som helst och det gjorde man också.

Lekstorps IF fick en hörna, det blev lite flipperspel i straffområdet, bollen hamnade sedan hos Marcin Dudzik som stod utanför och han drog på ett riktigt bra skott som gick i mål.

Läs också: Bra start av Ekerö IK i Ålborg City Cup

Man gick till halvtidsvilan med resultatet 1-0. I andra halvlek blev det lite oroligt hos Lekstorps IF men jag tycker att man fick ordning på det ganska snabbt. Laget är oerhört skickliga på sina omställningar och det var på en snabb omställning som Muslim Yaraliew kom fri med målvakten, rundade och kunde enkelt göra 2-0 till Lekstorps IF.

Matchen slutade med 2-0 seger för Lekstorps IF, två riktigt läckra mål. Gruppspelet är färdigspelad och Lekstorps IF hamnade på en andraplats i gruppen med 6 poäng. Detta gör att man kommer att delas in i ett nytt gruppspel om jag har förstått det hela rätt.

Läs också: Ålborg: Bergums IF premiärvann mot CV Wieringermeer

Grattis till segern Lekstorps IF

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media