fbpx
Följ oss

Ungdomsfotboll

Ålborg: Morgondagens schema finner ni här

Publicerad

den

Då är första dagen av Ålborg City Cup över och jag har inte hunnit se alla matcher som jag hade tänkt från början. Förutsättningar för att kunna göra en bra bevakning av turneringen fanns inte idag. Det regnade konstant, var kallt och blåste väldigt mycket. Kan erkänna att jag hade inte med mig rätt kläder för det här vädret.

Läs också: Bra start av Ekerö IK i Ålborg City Cup

Men det blev några matcher ändå och sedan var jag tvungen att lämna på grund av jag var helt nerkyld. Men trots detta så måste jag säga att jag gillade det jag såg av Ålborg City Cup idag. Älskar att alla matcher spelas i samma område så att man slipper åka runt till flera olika spelplatser. Men nog om detta, har lovat mig själv att göra en mycket bättre bevakning imorgon, låter det bra?

Här är mitt preliminära schema för imorgon, kommer antagligen att fyllas på med fler matcher under dagen.

Läs också: Ålborg: Bergums IF premiärvann mot CV Wieringermeer

U15, 09:20, Aalborg Freja – Lekstorps IF @ Bane 3
G15, 10:00, Hadsten SK – Spjutstorps IF @ Bane 8
G18, 11:20, Kode IF – Ytterby IS @ Bane 7
U16, 12:00, JFC Union – Hovås Billdal IF @ Bane 1
G15, 12:40, Ekerö IK – Bergums IF @ Bane 3
U15, 14:00, FC Silkeborg – Bergums IF @ Bane 5
G15, 15:20, FC Aalsmeer – Hittarps IK @ Bane 4

Läs också: Idag drar Ålborg City Cup igång

Glöm inte att följa vår bevakning via bloggens sociala medier för fler uppdateringar, länkar finner du här nedan.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media