fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Sverigecupen: Segeltorps Viktor Brozin, en av matchens stora höjdpunkter

Publicerad

den

Dagens andra match fick bli mötet mellan Örebro SK och Segelstorps IF. Örebro startade turneringen genom att trots lite krampaktig inledning besegra Bollnäs GIF med 5-2.

Läs också: http://www.ungdomsfotboll.se/sverigecupen-orebro-sk-vande-vann-i-matchen-mot-bollnas-gif/

Samtidigt tog Segelstorps IF en övertygande seger i deras inledande match mot Syrianska SK igår med 5-0. Mötet mellan Örebro och Segelstorps kändes därför på förhand som en öppen match. Efter att ha fått in en del tips om att följa Segelstorps IF så kändes den här matchen ganska given på schemat idag.

Det var just Segelstorps IF som skulle ta ledningen i dagens match efter att Örebros målvakt halkat med bollen och Emil Westman var inte sen med att utnyttja det utan satte enkelt 0-1.

Matchen präglades av ett bra bolltempo och mycket kamp på mitten. Min känsla av matchen var att Segelstorps inledningsvis var det starkare laget. Laget som Örebro ställde på plan innehöll många nya ansikten som inte startade i gårdagens match. Men Örebro arbetade sig in i matchen och tog över större delen av spelet i slutet av första halvlek. Man kvitterade i den 18:e minuten genom Herman Ragnarsson fint serverat utav Örebros nummer 9, Nash Narshi.

Halvlek: Örebro SK – Segelstorps IF, 1-1.

Det var Örebro som såg piggast ut i andra halvlek och styrde spelet men det var Segelstorps IF som till slut vann matchen med 1-2. Målskytt återigen Emil Westman.

Förväntningarna på laget Segelstorps IF som till vardags hör hemma i Stockholm var höga efter många fina tips från er bloggläsare. Det märktes att det fanns mycket kvalité i laget och den spelaren som jag fastnade för mest var Viktor Brozin som spelade som central mittfältare.

Det återstår en match för dom bägge lagen idag, Örebro SK ställs mot Syrianska FC medan Segelstorps IF skall möta Bollnäs GIF.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media