POJKFOTBOLL

Storseger för Lerums P-99 i deras första träningsmatch

Kommentarer (5)
 1. Sven skriver:

  Vad hände med if warta som vann med betydligt större siffror?

  1. RudyAlvarado skriver:

   Ja du, som jag skrev i inlägget så skulle jag försöka hinna med att se den. Något jag tyvärr inte gjorde därför har det inte kommit någon rapport från den matchen. Sedan har jag sett fler matcher idag som jag inte rapporterat ifrån ännu. Har faktiskt prioriterat Melodifestilvalen tillsammans med familjen istället.

   Men ni vet att ni gärna får maila in rapporter + bilder från matcher va?

   //Rudy Alvarado

 2. :) skriver:

  KOm och titta på träningsmatchen mellan öjersjö/utby f99 och öjersjös p01, klockan 17 på öjersjövallen! 🙂

 3. Alexandro skriver:

  Var du på plats och såg matchen?

  1. RudyAlvarado skriver:

   Nej, det var jag inte tyvärr. Men kul att folk engagerar sig och skickar rapporter.

   //Rudy Alvarado

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X