Connect with us

Pojkfotboll

Future Cup: Ännu ett guld till Västra Frölunda IF – besegrade BK Olympic i finalen

Ligacupen-vinnarna Västra Frölunda IF fortsätter att imponera. Idag vann man ännu ett guld när man besegrade BK Olympic från Malmö i finalen i Future Cup 2017.

Lucas Ucar inledde målskyttet efter bara 2 minuter när han gjorde 1-0 till Västra Frölunda IF. Det tog bara sex minuter innan han var framme igen och kunde göra 2-0.

En riktigt bra start av Västra Frölunda IF och då kändes det som att detta skulle bli Frölundas match. Även om BK Olympic reducerade innan halvtidsvilan till 2-1 via Reda Dergham så skapade man inte så mycket mer än så i dagens final.

Noah Manneström fastställde sedan slutresultatet till 3-1 och Västra Frölunda kan nu skriva upp ännu en titel på sitt cv. Är mycket imponerad av Västra Frölunda IF och deras vinnarmentalitet. Kan bli ett väldigt spännande år för Västra Frölunda IF.

Stort grattis till guldet i Future Cup 2017. Bra jobbat!