fbpx
Connect with us

Blogg

En ärad gäst

Published

on

Hej gänget!

Som Rudy berättade i bloggen för en vecka sedan kommer jag att vara inhoppare på Ungdomsfotboll.se under tiden han njuter av lite välförtjänt semester. Jag tjuvstartar lite idag, men mina två stora uppdrag kommer börja imorgon.

Klockan 07:00 imorgon bitti avgår den snygga Ungdomsfotboll.se-bilen från Göteborg och rullar mot Halmstad och årets upplaga av Utvecklingslägret (tidigare känt som Elitlägret). Utvecklingslägret är en del av sommarturnén med KIA Motors Sverige. Där ska jag rapportera på plats, se matcher och träffa ungdomar från de olika distriktslagen. Målet är att ni ska få en bra ”bakom kulisserna”-känsla och kunna ta del av vad som händer. Senare idag kommer jag att lägga ut ett inlägg med spelschemat för måndagen, och vilka matcher jag planerar att kika på.

Läs också: Nio klubbar representerade när Göteborgs distriktslag P-02 åker till Utvecklingslägret

När lägret är över är det dags att börja ladda för Gothia Cup. Jag planerar att göra intervjuer med olika profiler och personer inför den stora cupveckan och besöka några träningsmatcher om jag får chansen.

Men jag kommer att behöva er hjälp! Håll utkik på Ungdomsfotboll.se:s Instagram och Instastory. Där kommer jag att eftersöka personer att intervjua, spelare att följa och matcher att se. Jag vore supertacksam om ni hörde av er till mig när jag hojtar till i sociala medier. Och tveka inte att skicka meddelanden under tiden jag rattar sajten, jag ska svara på allt jag kan och om jag inte kan svaret så svarar jag ändå.

Läs också: Nu lanserar vi ”Football is my life, Deal with it” skopåsen

Innan jag avslutar vill jag bara säga tack till Rudy som gett mig detta stora förtroende. Det är en enorm ära att få ta hand om hans verk och det ska bli otroligt kul att få en inblick i den värld han lever och i. Och sist men inte minst ser jag så sjukt mycket fram emot att träffa alla ER! Drömmande ungdomar, passionerade fotbollsentusiaster och härliga människor. Kan man önska sig ett bättre sommarjobb?

Vi ses!

/Kajsa

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


3 Comments

3 Comments

 1. Pierre

  jul 2, 2017 at 2:01 e m

  Spelschema för mina killar i Gerdskens BK P15-klassen.

  Måndag 11:50 Lilleström Kviberg 24
  Tisdag 16:30 Phoenix Bergsjövallen 2
  Onsdag FCPC 9:00 Kviberg 17

  Kom gärna förbi och säg hej Kajsa 🙂

  • Kajsa Kalmeus

   jul 2, 2017 at 3:14 e m

   Tack, Pierre! Jag noterar tiderna och ser om jag kan komma förbi! Denna vecka är rätt fullsmetat med lägret i Halmstad, spelar ni några matcher nästa vecka? 🙂 /Kajsa

   • Pierre

    jul 3, 2017 at 10:30 f m

    Vi kör en träningsmatch innan Gothia Cup den 11/7 (14:00), emot Norrbys P15 här hemma i Alingsås.

    Jag har en spelare med nere på Lägret, Sixten Bulling i Västra Götaland. Kika gärna lite på honom om du hinner 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media