fbpx
Följ oss

Blogg

En ärad gäst

Publicerad

den

Hej gänget!

Som Rudy berättade i bloggen för en vecka sedan kommer jag att vara inhoppare på Ungdomsfotboll.se under tiden han njuter av lite välförtjänt semester. Jag tjuvstartar lite idag, men mina två stora uppdrag kommer börja imorgon.

Klockan 07:00 imorgon bitti avgår den snygga Ungdomsfotboll.se-bilen från Göteborg och rullar mot Halmstad och årets upplaga av Utvecklingslägret (tidigare känt som Elitlägret). Utvecklingslägret är en del av sommarturnén med KIA Motors Sverige. Där ska jag rapportera på plats, se matcher och träffa ungdomar från de olika distriktslagen. Målet är att ni ska få en bra ”bakom kulisserna”-känsla och kunna ta del av vad som händer. Senare idag kommer jag att lägga ut ett inlägg med spelschemat för måndagen, och vilka matcher jag planerar att kika på.

Läs också: Nio klubbar representerade när Göteborgs distriktslag P-02 åker till Utvecklingslägret

När lägret är över är det dags att börja ladda för Gothia Cup. Jag planerar att göra intervjuer med olika profiler och personer inför den stora cupveckan och besöka några träningsmatcher om jag får chansen.

Men jag kommer att behöva er hjälp! Håll utkik på Ungdomsfotboll.se:s Instagram och Instastory. Där kommer jag att eftersöka personer att intervjua, spelare att följa och matcher att se. Jag vore supertacksam om ni hörde av er till mig när jag hojtar till i sociala medier. Och tveka inte att skicka meddelanden under tiden jag rattar sajten, jag ska svara på allt jag kan och om jag inte kan svaret så svarar jag ändå.

Läs också: Nu lanserar vi ”Football is my life, Deal with it” skopåsen

Innan jag avslutar vill jag bara säga tack till Rudy som gett mig detta stora förtroende. Det är en enorm ära att få ta hand om hans verk och det ska bli otroligt kul att få en inblick i den värld han lever och i. Och sist men inte minst ser jag så sjukt mycket fram emot att träffa alla ER! Drömmande ungdomar, passionerade fotbollsentusiaster och härliga människor. Kan man önska sig ett bättre sommarjobb?

Vi ses!

/Kajsa

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


3 Kommentarer

3 Comments

 1. Pierre

  jul 2, 2017 at 2:01 e m

  Spelschema för mina killar i Gerdskens BK P15-klassen.

  Måndag 11:50 Lilleström Kviberg 24
  Tisdag 16:30 Phoenix Bergsjövallen 2
  Onsdag FCPC 9:00 Kviberg 17

  Kom gärna förbi och säg hej Kajsa 🙂

  • Kajsa Kalmeus

   jul 2, 2017 at 3:14 e m

   Tack, Pierre! Jag noterar tiderna och ser om jag kan komma förbi! Denna vecka är rätt fullsmetat med lägret i Halmstad, spelar ni några matcher nästa vecka? 🙂 /Kajsa

   • Pierre

    jul 3, 2017 at 10:30 f m

    Vi kör en träningsmatch innan Gothia Cup den 11/7 (14:00), emot Norrbys P15 här hemma i Alingsås.

    Jag har en spelare med nere på Lägret, Sixten Bulling i Västra Götaland. Kika gärna lite på honom om du hinner 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Blogg

Med uppdrag att sätta Ungdomsfotbollen i rampljuset

Publicerad

den

Ni har väl inte missat att Newbody är ny huvudpartner till Ungdomsfotboll.se? Samarbetet är igång för fullt och för några veckor sedan blev jag kallad till en fotosession på Södra Larmgatan 14.

Fick inte så mycket mer information än så, väl på plats fick jag reda på att jag skall vara med i Newbodys katalog. Blev fotograferad och intervjuad av reklambyrån och nu har jag slutresultatet i min hand.

Vem hade trott att jag och bloggen skall fronta Newbodys katalog i några veckor framöver? Katalogen trycks i över 20000 exemplar och når över flera tusen människor. Magiskt! Tack Newbody för den här chansen!

Personligen tycker jag att intervjun blev väldigt bra och jag fick sagt väldigt många saker som är viktiga för mig. Jag tycker definitivt att du skall kolla in katalogen samt läsa intervjun. Tveka inte att höra av dig med lite feedback, du når mig bäst på rudy@ungdomsfotboll.se

Här finner du katalogen och intervjun: http://www.e-magin.se/paper/jj9d1n6n/paper/1

Nu kan vi väl dra igång säsongen 2019 på riktigt eller vad säger ni? Tack Newbody för den här chansen och tack för att ni är ny huvudpartner till Ungdomsfotboll.se. Det här kommer att bli hur bra som helst.

Behöver ni tjäna pengar till laget? Skall ni iväg på träningsläger eller turneringar som kostar väldigt mycket pengar och behöver få in pengar? Då tycker jag att ni skall starta en försäljning via Newbody, läs mer här: https://www.newbody.se/tjana-pengar

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Läs hela inlägget

Blogg

Blogg: En spännande säsong väntar

Publicerad

den

Nytt år, nya möjligheter och ny åldersgrupp att lägga allt fokus på. Förra året var det fokus på åldersgruppen pojkar och flickor födda 2003. I år kommer bloggen att ha fullt fokus på åldersgruppen pojkar och flickor födda 2004. Vi kommer även att snegla lite på åldersgruppen P/F-05 för att få ett litet smakprov på vad som väntar nästa säsong.

Läs också: Tre turneringar ni inte får missa nästa säsong

Vi startade säsongen 2019 med att bevaka Växjö DFF Invitational Cup som i år hade bjudit in några av Sveriges bästa F04-lag. En perfekt start på året då vi får en bra överblick över vilka spelare och lag som blir intressanta att följa i år.

Men innan vi drar igång ordentligt med bevakningen så vill jag passa på att tacka pojkar och flickor 2003 för att vi fått följa er förra säsongen. Självklart kommer vi att fortsätta följa åldersgruppen och även äldre spelare än så men med inte lika stort fokus som tidigare

Läs också: Newbody blir ny huvudpartner till Ungdomsfotboll.se

Vi sitter och planerar säsongen för fullt och redan nu har vi några nya och intressanta turneringar inbokade. Känns väldigt kul att få göra detta tillsammans med vår huvudpartner Newbody och vår partner OLKA Sportresor. Vi kommer inte att avslöja vilka det är ännu men vi kommer att göra det väldigt snart så håll ut. Vilka turneringar kommer ni att delta i under året? Hade vart kul att veta om vi stöter på varandra under året. Hör av er till oss.

Läs också: Guld till Djurgårdens IF i Växjö DFF Invitational Cup

Samma gäller med lag och spelare som vi absolut inte får missa i år. Ni kontaktar oss bäst via mail rudy@ungdomsfotboll.se eller via bloggens sociala medier. Länkar finner ni här nedan.

Nu kör vi!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Läs hela inlägget

Blogg

Tack KIA Motors Sverige för tre fantastiska år

Publicerad

den

Den 30 mars för tre år sedan blev det officiellt att KIA Motors Sverige blev officiell huvudpartner till Ungdomsfotboll.se. Det var också då bloggen gick från att bevaka Göteborgs ungdomsfotboll till att bevaka ungdomsfotbollen i Sverige.

Läs också: KIA Motors Sverige + Ungdomsfotboll.se = sant

Sedan dess har bloggen vuxit något enormt både här på sajten men även på bloggens sociala medier. Samarbetet med KIA gav mig också möjligheten att jobba heltid med min passion som är just ungdomsfotboll.

Nu står jag här den 31 december 2018, tre år efter jag signerat avtalet med KIA. Jag ser tillbaka på tiden med stor glädje och stolthet då vi tillsammans med bloggläsarna lyckats bygga en av Sveriges största fotbollsbloggar.

Läs också: Ungdomsfotboll.se fyller 8 år idag ”Jag vet inte hur jag skall kunna tacka er”

KIA gav mig möjligheten att växla upp och det är något jag är evigt tacksam för. Vårt samarbete har varit helt fantastiskt och KIA och all deras personal har lärt mig så mycket genom åren. Dom har verkligen sett till att jag och bloggen växlat upp och gett mig alla tips och råd som jag behövt för att växa.

Men allt har sin tid! Dagen är kommen då det är dags att tacka KIA Motors Sverige för dessa tre fantastiska år och välkomna in det nya. Tack KIA och all personal, ni rules!

Under morgondagens kommer vi att presentera bloggens nya huvudpartner!

Gott nytt år och tack för ett fantastiskt år!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Läs hela inlägget
Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media