fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Elitpojklägret: Oavgjort i prestigemötet mellan Stockholm & Skåne

Published

on

Min andra match för dagen här på Elitpojklägret fick bli toppmötet mellan Skåne och Stockholm på plan 1. Båda distriktslagen har gjort ett mycket fint läger och idag fick vi se en väldigt jämn match.

I Stockholm hittar vi många duktiga spelare såsom Alexander Alp (AIK FF), Julian Larsson (AIK FF), Fredrik Hammar (IF Brommapojkarna) och Otis Unda Toivio (Hammarby IF FF).

Läs också: http://www.ungdomsfotboll.se/gothia-cup-brommapojkarnas-fredrik-hammar-var-skillnaden/

Det var också Stockholm som började matchen bäst. Julian Larsson kunde göra 1-0 till Stockholm, snyggt framspelad av Benjamin D´Amore (Hammarby IF FF). Matchen innehöll väldigt mycket kamp och visst kändes det som att det var lite av en prestigematch för spelarna.

Skåne var lite bleka i första halvlek men kom igång ordentligt i andra halvlek. Då kom bland annat Skånes striker Anderas Quist Svensson (Helsingborgs IF). I min vlogg som kommer ut imorgon säger jag att så fort Andreas kommer in så kommer han att göra mål. Vad hände? Jo, han gjorde kvitteringsmålet för sitt Skåne. Han blir definitivt en spelare vars karriär jag tänker följa framöver. Skulle inte förvåna mig om vi inte får se honom i Allsvenskan inom en snar framtid.

Läs också: http://www.ungdomsfotboll.se/elitpojklagret-skanes-andreas-quist-svensson-avgjorde-med-matchens-sista-spark/

Matchen mellan Skåne och Stockholm slutar 1-1. Mycket rättvist resultat sett till matchbilden.

Tack Skåne och Stockholm för att jag fått följa er under Elitpojklägret. Glöm inte följa oss på sociala medier, länkar finns här nedan.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media