fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Daleho & hans GAIS starkast i derbyt mot BK Häcken

Publicerad

den

Idag blev det Gothia Park Academy och derbyt mellan BK HäckenGAIS för min del. Det har varit riktigt usel uppdatering från min del och det vill jag be om ursäkt för. Ibland hinner man inte med allt tyvärr. Men idag blev det som sagt lite fotboll, vilket var riktigt kul.

Solen visade sig på sin bästa sida och Gothia Park Academy bjöd på ett ganska hett derby. Inte hett om man tittar på tabellen men det var ju trots allt ett derby. Dock en viktig match för båda lagen då dom ligger dåligt till i tabellen. GAIS ligger under nedflyttningsstrecket och BK Häcken ligger precis ovanför strecket.

I det här derbyt fanns det ett lag som hade mer vilja och ett bättre spel. Det var dom grönsvarta som ville mer idag helt enkelt. Personligen har jag inte sett GAIS spela på väldigt länge så det var extra kul att se spelare som Daleho Irandust, Mattias KanoPhil Paulsson lira idag.

Daleho Irandust gav GAIS ledningen på straff direkt i andra halvlek. Daleho har alltid varit en duktig spelare och jag har följt honom väldigt länge. Men han blir bara bättre och bättre för varje gång jag ser honom. Han kommer att komma långt med sin fotboll det kan jag lova er.

BK Häcken ville inte vara sämre och man lyckades kvittera via ett snyggt inlägg av Mario Knezevic som Sebastian Heaver nickade inför bakom GAIS målvakt Robin Wallinder . Trots kvitteringen så kunde inte BK Häcken ta tag i matchen utan fick se GAIS göra både 1-2 och 1-3, det blev också slutresultatet.

Målskyttar: Daleho Irandust 2, Ardillon Haklaj 1 (GAIS), Sebastian Heaver 1 (BK Häcken )

Båda lagen behövde ta poäng i den här matchen och jag passar på att säga stort grattis till GAIS. Dom grönsvarta var det bättre laget idag och man förtjänade att vinna.

BK Häcken får komma igen och kämpa vidare. Jag hoppas verkligen inte att laget åker ner.

Sedan vill jag återigen säga att Häckens Filip Trajanovski håller otroligt hög klass och jag hoppas att han blir kallad till landslaget snart. Han förtjänar att vara med i sådana sammanhang.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media