fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Warta fick det svårt mot ett mycket starkt BK Häcken

Publicerad

den

Igår åkte jag till Slätta Damm för att se matchen mellan BK Häcken och IF Warta pojkar födda 1999. Precis när jag kom fram till planen fick jag se Häcken göra både 1-0 och 2-0 av Mirad Garza.

Första målet gjordes direkt på en hörna in i mål och den andra var på straff. Lite oturlig start för Warta men dom kämpade på. Tyvärr så var Häcken starkare och man fick svårt att hänga med. Häcken besitter ett otroligt duktig lag med många individuellt skickliga spelare. Man spelar också en sådan fotboll som jag gillar, man spelar på marken och inte i luften.

Matchen slutade hela 5-1 till BK Häcken.

Tyvärr hann jag inte se hela matchen då jag begav mig till Backavallen för att sen en annan match. Men det var kul att se dessa lag mötas och det var extra kul att se BK Häckens Emir Bosnic, Daniel Hämäläinen och Atakan Kinali spela igen.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media