fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Visste inte att Simon Guli spelade för Gais

Published

on

I matchen mellan Gais och IF Elfsborg fick jag en chock. Jag såg en spelare från långt håll, en spelare vars spelstil jag kände igen. Jag hade ingen aning om att Simon Guli hade bytt från Lärje/Angered till just Gais.

Som jag skrev i mitt förra inlägg om matchen så tycker jag att Simon är alldeles för bra för det Gais som ställde upp den matchen. Är lite nyfiken på varför han bytte klubb? Någon med mer information?

Kul att se honom spela dock, en underbar spelare att titta på.

//Rudy Alvarado

****
Uppdatering: Fått uppgifter via Twitter att han varit i Gais i snart två månader.  

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss