fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Visste inte att Simon Guli spelade för Gais

Publicerad

den

I matchen mellan Gais och IF Elfsborg fick jag en chock. Jag såg en spelare från långt håll, en spelare vars spelstil jag kände igen. Jag hade ingen aning om att Simon Guli hade bytt från Lärje/Angered till just Gais.

Som jag skrev i mitt förra inlägg om matchen så tycker jag att Simon är alldeles för bra för det Gais som ställde upp den matchen. Är lite nyfiken på varför han bytte klubb? Någon med mer information?

Kul att se honom spela dock, en underbar spelare att titta på.

//Rudy Alvarado

****
Uppdatering: Fått uppgifter via Twitter att han varit i Gais i snart två månader.  

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media