fbpx
Följ oss

Blogg

Vimpeljakten: Skicka in era vimplar till Ungdomsfotboll.se

Publicerad

den

Kära fotbollsvänner!

För er som följer bloggen har sett att jag är ute på vimpeljakt. Jag vet att det är många föreningar som har massvis med vimplar på kansliet som bara ligger där och dammar. Men vet inte riktigt vad man skall göra med alla dessa vimplar. Vet ni vad? Jag håller på att inreda med lilla kontor till bloggen och jag är ute efter era vimplar. Så nu finns det en anledning att damma av en av dom och posta till mig. Bra va?

Desto fler vimplar desto bättre. Tar gärna emot vimplar från hela vårt avlånga land, allt för att inspireras på bästa möjliga sätt. Många har redan skickat in vimplar men jag vill självklart få in fler. Det är många föreningar som har lovat att dom skall skicka men inte hunnit med detta ännu. Så detta är mer eller mindre en lite påminnelse till er.

Skicka era vimplar till:

Alvarado Sport & Media
Box 60
421 21 Västra Frölunda

Tack på förhand! Ni är bäst! Självklart kommer jag att göra en video när jag får in tillräckligt många och jag kommer självklart att dokumentera allt så att ni får se resultatet.

Se videon för mer information:

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media