fbpx
Connect with us

Intervjuer

Vilken match, Backa BK tog emot FC Fyrklövern!

Published

on

Mäktigt, ja mäktigt är nog det rätta ordet. Idag spelades den matchen som alla pratat om i månader. Nämligen den mellan Backa BK och FC Fyrklövern. Den har kallats för El Clasico och slaget om Hisingen. Klockan 19:30 satte domaren igång matchen på Backavallen. Det bjöds direkt på högt tempo och en väldigt fin fotboll, är riktigt imponerad. Två Div 7 lag som spelar bra fotboll, det är inte varje dag man får se det.

Men det var inte allt, i publiken fanns över 200 personer. En perfekt inramning av en sådan här match. Låter videoklippet tala för sig själv.

Tack till Backa BK och FC Fyrklövern för denna tillställning, hoppas att det blir fler sådana här matcher under säsongen.

Många spelare i båda lagen gjorde en riktigt bra match idag. Men det fanns en i FC Fyrklövern som bjöd på det lilla extra och det var nr 99,Gulled Mohammed. Riktigt bra match från hans sida.

Resultat: Backa BK – FC Fyrklövern 0-2

Här har ni publiken under matchen, snacka om stämning!

FC Fyrklöverns Mauricio Vergara Tapia efter matchen.

Backa BKs Rebin Rada efter matchen.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


1 Comment

1 Comment

  1. G_I_S

    mar 21, 2012 at 2:22 e m

    Hade varit kul om du hade lagt upp lite filmer från matchen med! Eller om du t om orkar ta lite bakgrund om de två lagen. Själv har jag väl rätt bra koll på den men kul för andra att läsa kanske? / Christos ( Greek_In_Sweden ) 😀

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media