fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Hisingsbacka FC tillbaka i Gothia Cup med första flicklaget sedan 2016

Publicerad

den

Den 10 september öppnade Gothia Cup anmälningarna för nästa års turnering. Platserna gick åt som smör och ett nytt rekord sattes. Det tog bara fem minuter innan kategorin för lokala lag blev fullbokad.

Läs också: Hisingsbacka FC skall bli det självklara valet för alla dam- & flickfotbollspelare på Hisingen

Ett av lagen som fick plats i nästa års turnering är Hisingsbacka FC som anmälde sitt första flicklag i turneringen sedan 2016. Man kommer att delta i G18-klassen. Så här säger huvudtränare Jenny Holm om nästa års deltagande.

– Det skall bli fantastiskt roligt att leda ett lag i världens största ungdomsturnering för första gången. Detta är ett steg i klubbens målsättning om att bli det självklara valet för alla flick- och damspelare på Hisingen. Hade förmånen att vara med i ledarstaben när Kungsbacka DFF tog guld 2018, men nu vill jag göra om den resan som huvudtränare, säger Jenny Holm till Ungdomsfotboll.se

Läs också: Amanda Poljak lämnar Backatorp IF – klar för Hisingsbacka FC

Är du nyfiken på Hisingsbacka FC:s damlag och deras satsning så drar dom igång sina provträningar den 4 november kl 18:00 (Träning: 18:30 – 20:00) på Backavallen (Gratts Arena). Läs mer på: http://www.hbfc.se

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media