fbpx
Connect with us

Julkalendern

Video: Bloopers från årets julkalender

Published

on

Nytt år, nya möjligheter. Vill passa på att tacka er bloggläsare för ett helt magiskt 2016. Under årets som gått så har bloggen vuxit något enormt och bloggen har slagit alla rekord. Jag hade inför året satt upp mål med bloggen och jag kan stolt meddela att jag har uppnått alla dessa mål vilket känns riktigt kul. Tack kära bloggläsare för att ni gjort detta möjligt.

För er som följt bloggen under december har antagligen inte missat årets julkalender. En julkalender där jag intervjuat 24 spelare från Göteborg med omnejd och släppt en intervju varje dag. I fredags gick jag igenom statistiken från julkalender och kom fram till att julkalendern fått 42 714 visningar hittills. Det är helt magiska siffror.

Tack alla ni underbara spelare som lät mig intervjua er, ni var helt fantastiska. Idag tänkte jag bjuda er på en nyårskaramell i form av lite bloopers från inspelningarna av julkalendern. Hoppas att ni gillar den!

Har du inte prenumererat på bloggens Youtube-kanal ännu så kan du göra det här: http://bit.ly/29uz22v

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss