Connect with us

Ungdomsfotboll

Vi välkomnar Olka Sportresor & Bluechip som nya samarbetspartners

Det är med stor glädje vi kan presentera två nya samarbetspartners här på gbgfotboll.com . Igår blev det klart att Olka Sportresor & Olka Express kommer att ingå i ett samarbetsavtal med oss. Sedan tidigare har det också varit klart att Bluechip startat ett samarbete med oss.

Här nedan finner ni lite mer information om företagen.

Olka Sportresor & Olka Express:
Vi har mer än 30 år i sportresebranschen och erbjuder träningsläger, cupresor, fotbollsresor & fotbollsbiljetter, golfresor, konferensresor, formel 1 resor och mycket mer. Med oss reser årligen ca 25 000-30 000 resenärer och enligt våra enkätundersökningar väljer den stora majoriteten oss pga tryggheten och vår service. Hos oss står kunden i centrum och vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga service. På våra kontor i centrala Göteborg och Malmö möter ni en kompetent personal som lyssnar på era önskemål.

Läs mer på: http://www.olka.se & http://www.olkaexpress.se


Bluechip:
Historien om Bluechip börjar 1991, när Joakim Frisk kom hem efter att ha studerat och jobbat sju år i USA och fyra år i Australien. Det var erfarenheterna från collegeidrotten i USA som bildade grunden för verksamheten i Bluechip Study USA, Sveriges första specialist på rådgivning för studenter som vill idrotta och studera i USA. Bluechip är i dag ett solitt familjeföretag som är marknadsledande på området idrott och studier i USA. All erfarenhet från att ha hjälpt närmare 10 000 studenter till utlandsstudier under 19 års tid har skapat omfattande kännedom om olika skolor och studiealternativ, samt specialkunskaper om collegeidrottens villkor och stipendiemöjligheter. Bluechip har ett upparbetat samarbete med ett stort antal college/universitet och ett omfattande nätverk med collegetränare inom många olika idrotter och kan hjälpa elitidrottare såväl som rekreationsidrottare.

Läs mer på: http://www.bluechip.nu

Är ditt företag intresserad av att annonsera eller starta ett samarbete med gbgfotboll.com. Tveka inte att höra av er. Mer info finner ni här: http://www.gbgfotboll.com/annonsera

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Vinn ert deltagande i Dana Cup 2020 – vi ses i Hjörring i sommar

Flickfotboll

Visst ses vi i Danmark över Kristi Himmelsfärd?

Ungdomsfotboll

Imorgon drar Dana Cup igång – här är vårt schema för morgondagen

Ungdomsfotboll

Idag drar Ålborg City Cup igång

Ungdomsfotboll

Vi vann Future Cup 2019

Ungdomsfotboll

Planerar ni att åka på någon turnering i år? Här kommer några värdefulla tips

Ungdomsfotboll

Tävling: Vinn ert deltagande i Dana Cup 2019

Ungdomsfotboll

Ungdomsfotboll.se åker på turné

Ungdomsfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet