fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Utvecklingslägret: Värmland inledde målskyttet i jämn premiärmatch

Published

on

I växlande molnighet och en susande vind inleddes matcherna på Utvecklingslägret i Halmstad i morse. Ungdomsfotboll.se befann sig på Plan 2, där Dalarna och Värmland möttes i den första matchen.

Första halvlek bjöd på böljande fotboll, med chanser åt båda håll. Ett litet övertag hade dock Värmland under första delen av halvleken, där Karlstad BK:s Linus Vendel (bilden) ledde laget till en 1-0-ledning efter en fin prestation. Linus, med sina kvicka ben, såg pigg ut och utmanade Dalarnas backlinje vid ett flertal gånger under hela matchen.

Men mot slutet av första halvan tog Dalarna chansen och efter en strålande pass kunde Hannes Stenberg kvittera till 1-1, strax innan paus.

Läs också: Utvecklingslägret för pojkar 2017: Så här ser måndagens spelschema ut

I andra halvlek kopplade Värmland greppet direkt. Dalarnas målvakt Simon Hedman utmanades rejält men redde ut situationerna bra. De fick några möjligheter att ta ledningen men det blev till slut Värmland som tog chansen. Maximus Varis fick bollen på höger sida och med en smäll pangade han in den i bortre hörnet i Dalarnamålet.

Men än var det inte över. Kort efter Värmlands 2-1-mål pressade Dalarna på och efter bara någon minut stod det lika igen efter att IK Brage:s Kristoffer Fredin slagit till. Efter målet fick de Dalarna lite extra energi och kom till fler vassa chanser.

Men det blev inga fler mål och premiärmatchen på Plan 2 slutade 2-2 mellan Värmland och Dalarna.

Härligt att vara igång!

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media