fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Varberg: Oavgjort i mötet mellan Alingsås IF & AIK FF

Published

on

Då var Varbergs GIF Cup äntligen igång för vår del. Vi har precis sett vår första match för dagen och det var mötet mellan AIK FF och Alingsås IFVeddige IP.

Läs också: Imorgon drar Varbergs GIF Cup igång – här finner ni det senast uppdaterade spelschemat

Alingsås IF har jag inte hört talas om så mycket så jag var väldigt nyfiken på att se dom spela. Det enda jag vet är att föreningen kommer att ansvara för Gothia Cup när dom nästa år kommer till Alingsås kommun.

Alingsås startade matchen bäst och hade det största delen av spelet i första halvlek. Finns många intressanta spelare i laget, en av dom är deras nummer 10, Albin Gashi. Matchen i sig var inte den bästa jag sett i år tyvärr.

Läs också: #minlagkapten – Tävla om ett träningsläger för hela laget

AIK kom igång och andra halvleken och skapade några farliga chanser i slutet av halvleken. Men matchen slutade 0-0 och båda lagen gör sig nu redo för sin nästa match.

AIK ställs mot Falkenbergs FF i skrivande stund och Alingsås IF kommer att ställas mot Ramlösa Södra IF klockan 11:45 här på Veddige IP.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media