fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Vännerna återförenas – Samir Maarouf lämnar GAIS för BK Häcken

Published

on

Vännerna Samir Maarouf och Marcus ”Maxi” Bärkroth är båda fostrade i Balltorps FF och har i stort sett spelat i samma lag sedan dess. Tillsammans valde man att lämna Balltorps FF för att prova lyckan i GAIS

Läs också: Bärkroth klar för BK Häcken

Inför den här säsongen så skiljdes vänner åt när Marcus Bärkroth valde att gå till BK Häcken. Men nu ett år sedan är det klart att vännerna Samir och Marcus återförenas, Samir har bestämt sig för att lämna GAIS och är nu klar för BK Häckens U17-lag.

– Det är inte så att jag är missnöjd med GAIS. Jag är väldigt nöjd med GAIS och jag har lärt mig en hel del där men jag kände att jag ville ha en annan utmaning och en annan miljö. Häcken spelar en fotboll som jag gillar och jag känner också att dom kan ge mig den utvecklingen jag behöver i nuläget säger Samir Maarouf till Ungdomsfotboll.se

Läs också: Igår ställdes vännerna från Balltorps FF mot varandra när Häcken tog emot GAIS

Hur känns det att återförenas med din barndomsvän Marcus Bärkroth?
– Det känns riktigt bra. Han är en mycket duktig spelare och en god vän till mig. Vi hittar varandra väldigt bra på planen då både vet hur båda spelar, så det känns bra.

Skall bli väldigt spännande att se Samir i BK Häcken. Han är en duktig spelare som U17-laget kommer att ha stor nytta av.

Läs också: Gothia Cup: Samir Maarouf tvåmålsskytt när GAIS tog sig till 16-delsfinal

Samir är en av många spelare som har anslutit till Häcken, mer om detta kommer under dom kommande dagarna.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media