fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Gothia Cup: Samir Maarouf tvåmålsskytt när GAIS tog sig till 16-delsfinal

Published

on

Vilket väder vi har, helt fantastiskt! Jag har precis sett min första match för dagen. På Kviberg 3 ställdes GAIS B15 mot Korsnäs IF och jag var på plats.

Lite ovanligt att jag är på Kviberg, det är den spelplatsen jag ogillar mest under Gothia Cup. Speciellt dom matcherna som spelas på Kviberg 21-25. Jag förlorar så mycket tid där emellan och det är dyrbar tid när man försöker se så många matcher som möjligt under en och samma dag.

Skönt att matchen mellan GAIS och Korsnäs gick på Kviberg 3, precis i början av Kviberg och det var lätt att hitta parkering. Matchen började bra för Gais då Samir Maarouf gett Gais ledningen med 1-0 precis i början av matchen.

Matchen i sig var väldigt jämn till en början. Korsnäs IF var bra, förvånansvärt bra och gav Gais ett riktigt bra motstånd. Jag måste erkänna att jag blev väldigt nervös när Korsnäs IF kvitterat till 1-1 via Yuusuf Absuge.

Yuusuf var också en av Korsnäs bättre spelare tillsammans med deras nummer 14 som jag inte fick något namn på.

Man gick till halvlek med resultatet 1-1. I andra halvlek så orkade inte Korsnäs IF hålla emot Gais starka offensiv och Max Måneskiöld kunde göra 2-1 till GAIS. Sedan rullade det bara på och Gais kunde göra 3-1 på straff, målskytt Samir Maarouf.

Max Måneskiöld var inte nöjd med ett mål utan gjorde 4-1 till grönsvart. Robin Shirwani kom in i slutet av matchen och punkterade matchen till 5-1.

Grattis till segern Gais!

Nu väntar 16-delsfinal för GAIS, där kommer man att ställas mot Salesianos Guadalajara från Spanien. En match som GAIS borde vinna, spelar ni som ni gjorde förut så fixar ni det galant. Men glöm inte att jobbet måste göras oavsett.

Önskar er all lycka till!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media