fbpx
Connect with us

Blogg

Välbekant trio tränade med IFK Göteborgs A-lag

Published

on

Idag har jag spenderat förmiddagen på Prioritet Serneke Arena. Klockan 10:30 drog nämligen IFK Göteborg a-lag igång sin träning i hallen. Passade även på att hälsa på Carsten Effertz från Tanner Speed Academy.

Var nyfiken på att se Pontus Dahlberg i träning efter mitt inlägg jag skrev om honom igår, här kan du läsa den: Fantastiskt om Pontus Dahlberg får chansen i Allsvenskan i år

Sedan var jag väldigt nyfiken på att se vilka unga spelare som skulle få chansen att träna med a-laget idag. På träningen fanns Edvin Dahlqvist, August Erlingmark, Erik Gunnarsson och Måns Saebbö. Samtliga spelare förutom August har jag följt sedan flera år tillbaka så det var väldigt kul att se dom träna idag.

Läs också: Måns Saebbös premiärpass med a-laget – Blåvit historia

Något säger mig att vi kommer att få se Pontus Dahlberg i Allsvenskan i år, hoppas även att ett par andra av Blåvitts lovande talanger får chansen i år. A-lagsspelaren Martin Smedberg Dalence hyllade dom unga spelarna efter dagens träning. Känns lovande inför säsongen som väntar.

Läs också: Storseger för Lerums P-99 i deras första träningsmatch

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media