Connect with us

Flickfotboll

Två av mina favoritlag vann sina matcher igår

Igår spelade två av mina favoritlag och så här gick det.

Juniorer Flickor 1A
Qviding FIF/Fräntorp – Göteborgs DFF, 0 – 7
Tanken var att jag skulle åka och titta på den här matchen men fick förhinder tyvärr. Skönt att veta att Göteborgs DFF vann återigen och med vilka siffror. Imponerad.

Så här såg Göteborgs DFF trupp ut igår:
Hanna Hjorth, Sara Hill, Annie Rasmussen, Amanda Rönnefors, Matilda Larsson, Amna Lihovic, Mikaela Tanev, Klara Simonsson, Lova Carlson, Hilda Sigurdsson, My Huotarinen, Frida Bergebring, Malin Åkesson, Annahita Zamanian, Linnea Nikolouzos, Olivia Johansson-Alcaide.

Flickor 15, Sanktan 1
Eriksbergs IF – Qviding FIF vinröd, 2 – 0
I helgen hade man totalt 6 spelare med på Götalandslägret i Halmstad. Samtidigt spelade man Göteborg Cup och tog hem hela cupen. Och igår vann man återigen.

Så här såg Eriksbergs IF trupp ut igår:
Michaela De Feo, Stefania Ferrario, Moa Helgesson, Amanda Hjelle, Ingrid Jardine, Elin Jirdén, Evelina Kosterhed, Kajsa Lindström, Elin Persson, Saida Rassouli, Celina Shui, Chelsie Svensson, Caroline Wasenius, Vilma Wålemark.

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

5 Comments

5 Comments

 1. Rip Ivan

  maj 15, 2013 at 6:43 f m

  Jag vet inte om du skriver om all ungdomsfotboll i Göteborg, men jag som fotbollsdomare dömde ett lag på kviberg förra året och fastna speciellt för ett lag. Jag har aldrig i mitt liv skådat ett sådant skickligt passningsspel och ungarna var bara 13 år. Det är ÖIS p99 jag talar om. I År har jag bara hunnit se en match men är uppdaterad via nätet. Dessa p99 har anmält sig till en serie för ett år äldre och leder dessutom ligan. Jag garanterar dig rolig framtidsfotboll hos dessa ungar. Ser emot i framtiden att du befinner dig på plats på någon av deras matcher eller bloggar 🙂

  • Rudy Alvarado

   maj 15, 2013 at 7:46 f m

   Hej!

   Jag har kolla på detta lag, har hört mycket om dom och har haft möjligheten att se dom några gånger. Dom är fantastiska! Självklart har jag planerat in att se fler matcher. Tack för tipset. Ses på deras matcher =).

   //Rudy Alvarado

 2. ella

  maj 15, 2013 at 7:39 f m

  Inte konstigt att GDFF vinner mot Qviding när Qviding ställer upp med sitt andra lag o junior divsion 1. Om det hade varit Qvidings första lag så hade inte siffrona sett lika Dana ut, det hade Qviding vunnit är jag ganska övertyga om.

  • Rudy Alvarado

   maj 15, 2013 at 7:44 f m

   Hej Ella!

   Tack för dina tankar och det var mer än vad jag visste. Men man vinner ändå med 0-7. Hade dock velat se ett sådant möte, hade varit en riktigt bra match.

   Tack återigen för att du läser bloggen.

   //Rudy Alvarado

   • Ella

    maj 15, 2013 at 10:01 f m

    Du borde faktiskt kolla upp Qviding/Fräntorp första junior lag som spelar i dam divison 2 och som bara består av flickor födda mellan 97-94 plus en 93:a och som ligger just nu 4 i den tabellen, där har du unga talanger som det går bra för!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Andrea Pajovic tar klivet in i seniorfotbollen – klar för Jitex

Flickfotboll

Nu kör vi Football Speed day igen! Boka in 2 januari

Ungdomsfotboll

Vill du bli snabbare med & utan boll? Anmäl dig till Football Speed Day

Ungdomsfotboll

Jitexs Matilda Larsson får fortsatt förtroende i landslaget

Flickfotboll

Jitex Mölndal BK vann toppmötet mot IFK Göteborg i F17-serien

Flickfotboll

Jitex Mölndal BK besegrade Bergums IF ”Det gör mig både stolt och glad”

Flickfotboll

Utvecklingslägret i Halmstad ställs in

Ungdomsfotboll

NIC – Nordic Invitational Cup tvingas ställas in

Ungdomsfotboll


Warning: Undefined array key "align" in /home/rudyalva/public_html/wp-content/plugins/advanced-ads/modules/gutenberg/includes/class-gutenberg.php on line 231
Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet