fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Tung förlust för Hovås Billdal IF i F19-serien

Publicerad

den

Förra veckan var fullspäckad med familjeliv och jobb. Det är därför det har varit dåligt med uppdateringar kring Göteborgs ungdomsfotboll här på bloggen. Men igår fick jag äntligen se lite fotboll igen.

Jag började min fotbollssöndag på Hovåsvallen där Hovås Billdal IF F19 tog emot Linköpings FC.

Att det blev just den matchen är för att jag först och främst ville se Julia Andborn, Victoria Olsson, Julia Alsvik och Johanna Tisell spela. Väl på plats så träffar jag på dom två förstnämnda på läktaren då dom var sjuka. Julia Alsvik och Johanna Tisell startade på bänken då dom också var lite sjuka. Så det började inte så bra för mig.

Det började inte så bra för Hovås Billdal IF heller då man efter 35 minuter spelade låg under med 0-2 mot ett starkt Linköpings FC. Hovås Billdal ställde upp med både unga spelare och spelare från a-laget. Men det kändes som att dom unga spelarna har lite kvar för att nå upp till rätt nivå. Att spela sådana här matcher är dock perfekt för dom unga då dom får känna på ett högre tempo. Mycket bra utbildning.

Det var kul att se Hovås Billdals a-lagspelare Pernilla Milton spela på nära håll. En otroligt skicklig spelare som håller hög klass. Det var även kul att se Isabell Esser, Estella Nyberg och Paulina Nyström spela i F19-serien.

Tyvärr blev Linköpings FC alldeles för starka för Hovås Billdal IF och man förlorade matchen med hela 0-5.

Det skall bli kul att följa Hovås Billdal IF F19 framöver. Vill ju se dessa spelare från gamla Hönö/Björkö spela tillsammans i deras nya färger.

Hovås Billdal spelar sin nästa hemmamatch den 19 september klockan 15:00. Motståndet kommer FC Rosengård att stå för.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media