fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Torslandavallen bjöd på Torslanda IK – Näsets SK F-98

Publicerad

den

Nu börjar lördagen lida mot sitt slut och jag har faktiskt hunnit med lite fotboll idag. Första matchen jag tittade på var den mellan Torslanda IK F-98 och Näsets SKTorslandavallen.

Kul att se Näsets SK för första gången. Torslanda började dock starkast och det såg ut som att detta skulle bli en enkel match för Torslanda. Men sedan började Torslanda slarva och detta utnyttjade Näset mycket bra. Man lyckades ta ledningen med 0-1 och strax därefter lyckades man utöka ledningen till 0-2. Två riktigt fina mål av Näsets SK.

Lagom till halvlek så kändes det som att Näsets SK inte skulle släppa detta. Man hade fått kontroll på matchen och ledde med 0-2. I halvlek begav jag mig tyvärr till  nästa match, något jag inte borde ha gjort. För denna matchen fick en mycket intressant andra halvlek. Där Torslanda lyckats kvittera till 2-2 men man lyckades även ta ledningen med 3-2.

Matchen slutar sedan 3-3 då Näsets SK lyckats få in ett mål i slutet av matchen

Det som var lite extra kul idag var att jag fick se Ellen Stray i Näsets SK spela och även Frida Sundfeldt, Ida Ygge och Felicia Svanström i Torslanda IK.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media