fbpx
Connect with us

Uncategorized

Tomtecupen: Yassir Salah spelar riktigt bra

Published

on

Nu är jag på plats och tittar på Tomtecupen som spelas i Angeredshallen. Möts av att jag måste betala 40kr i entréavgift, blir dyrt om man skall kolla varje dag. Det har dom nog inte tänkt igenom det så bra. Nog om det.

Har hunnit se flera matcher redan och då har det bara gått en timma. Har sett Lärje/Angered, Gunnilse IS, Kållered, Marieholm spela hittills. Lärje/Angered har vunnit sina matcher men spelat riktigt dåligt. Men dom är inte ensamma om det, ingen bra klass på fotbollen här tyvärr. Hade väntat mig mer.

Ett lag som imponerat lite mer på mig hittills är Kållered SK. Bra stabilt lag som har hotat en del, tyvärr förlorade man mot Lärje/Angered med 4-2 nyss. Man tog ledningen men tappade det på slutet.

En spelare som är riktigt duktig och som har varit bäst hittills enligt mig är Yassir Salah som spelar med Lärje/Angered. Han är född 99 och spelar redan med pojkar 97 osv. Han är lillebror till Luqman Bakin Salah P-97 som också spelar för Lärje/Angered.

Nu måste jag fortsätta och kolla lite, återkommer med fler inlägg.

****

Marieholms Boik har några intressanta spelare, någon med mer information om dom?

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


1 Comment

1 Comment

  1. spanare

    maj 28, 2013 at 3:49 e m

    Marieholm har två farliga spelare. Båda heter Ahmed och spelar Mittfältare respektive Anfallare håll koll båda spelar mot kode imon Marieholmplan kl 18.00

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss