fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Tomtecupen: Semberija & Gunnilse klara för semifinal

Publicerad

den

Förra söndagen, den 28:e december inleddes årets upplaga av Tomtecupen för pojkar födda 00 med den ena gruppen, grupp 2 med följande lag:
SKIF Semberija, Gunnilse IS, Angered FC, Utbynäs SK och SK Somaliska FSS.

Här övertygade framförallt ett lag poängmässigt, Semberija som kammade hem full pott i gruppspelet och som imorgon möter laget som hamnar på andra plats från den andra gruppen, totalt hade Semberija en målskillnad på 9-2.
På andra plats i gruppen kom Gunnilse IS blå som efter att ha slagit Angered FC 2 i angeredsderbyt kommer stärkta inför slutspelet där man ställs mot segrande lag ur grupp 1.

I grupp 1 som spelar idag har vi enbart 4 lag och där Angered FC 1 på pappret är det starkaste laget med tanke på årets futsalresultat och efter två omgångar har de full pott efter vinster motNol IK och Utbynäs SK.

I sista matchen spelar hemmalaget Gunnilse mot Angered FC, en match är Gunnilse är tvunget att vinna för att ta sig vidare till semifinal mot Semberija och på så sätt som enda lag ta vidare två lag från gruppspelet vilket hade varit ett tecken på det fina spelet de visade upp under Futsal-DM.

Semifinaler (5/1)

Angered FC 1Gunnilse IS blå, 15:45 @Angered Arena

SKIF SemberijaNols IK, 16:15 @Angered Arena

//Tom Andersson

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media