fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Gothia Cup: ASIOP Apacinti blev för starka för IF Elfsborg i finalen

Publicerad

den

Då har B15-finalen mellan IF Elfsborg B15 och ASIOP Apacinti (Indonesien) spelats klart här på Gamla Ullevi.

IF Elfsborg har som klubb två lag med i finalerna, B15 och B17. Imponerande av klubben från Borås. Det IF Elfsborg som spelade finalen precis var med även förra året. Då förlorade man i kvartsfinalen mot Angered FC med hela 4-0.

Läs också:

I år fick man en ny chans och tog sig hela vägen till final. Tyvärr blev ASIOP Apacinti alldeles för starka för IF Elfsborg. ASIOP Apacinti slog ut det japanska laget J-L Juniors med 2-1 i semifinalen. J-L Juniors har varit en av turneringens stora snackis och hade kört över alla lagen fram till semifinalen.

ASIOP Apacinti spelade otroligt bra och gjorde en riktigt bra match i dagens final mot IF Elfsborg. Boråsarna fick se Khairul Imam Zakiri göra 1-0 till ASIOP Apacinti, sedan kunde Reyhan Sayhviano utöka ledningen till 2-0 och Egy Maulana Vikri göra kunde göra 3-0 i den 34:e minuten.

Tungt för Elfsborg som i slutet av matchen kom igång ordentligt och skapade flera bra lägen. I ett av dessa lägen kunde Aleksandar Ceganjac reducera till 3-1. Men tyvärr blev det inga fler mål för Elfsborg och matchen slutade 3-1.

Stort grattis till guldet säger jag till ASIOP Apacinti!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media