fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Tätt mellan Göteborg Vit och Värmland

Published

on

Vädret i Halmstad kunde inte ha varit bättre, kanske lite för bra till och med. Solen sken, himlen klarblå och vinden knappt existerande. Dagens första match spelades mellan Värmland och Göteborg Vit. Göteborgskorna tog tidigt initiativet och hade det mesta av bollinnehavet.

Läs också: Mot Halmstad och Utvecklingslägret – här är onsdagens schema

Alice Söndergaard skulle sätta öppningsmålet i matchen efter fint samspel med Moa Karlsson. Repliken kom snabbt när Lisa Jansson snappade upp en retur som Göteborgsförsvaret inte hann rensa.

Därefter fick Värmland mer och mer att säga till om, i takt med att bollinnehavet ökade. Man får bland annat en farlig frispark som seglar över alla spelare, studsar i marken och är på väg in i mål. De flesta på läktaren hade börjat applådera målet, men istället för i mål går bollen i ribban och Göteborg kan rensa.

Läs också: Sent avgörande i matchen mellan Kärra och BK Häcken

Strax innan halvlek skulle Alice Söndergaard kliva fram igen och sätta tvåan, ett resultat som också står sig till halvtid.

I andra halvleken skulle Göteborg fortsatt äga det mesta av bollinnehavet, men Värmlands Lisa Jansson ville annat. Ett hårt skott utifrån går rakt i kryssribban och ut, ett avslut som var värt ett bättre öde.

Läs också: Statusrapport från måndagens matcher i Halmstad

Istället för ytterligare en kvittering skulle Stella Alvstad fastställa slutresultatet, när hon sätter 3-1 till Göteborg.

// Tobias BW Granberg

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss