fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Statusrapport från måndagens matcher i Halmstad

Published

on

Måndag betyder inte bara ny vecka, utan matcher under Utvecklingslägret i Halmstad. Jag har fått lite rapporter under dagen. Är ni på plats, eller känner någon som är det, får ni gärna höra av er med resultat och en kort kommentar. Skicka ett meddelande till @ungdomsfotboll.se på Instagram eller någon av våra andra sociala medier, länkar kan ni hitta under inlägget.

Läs också: Rafflande drabbning mellan Hovås Billdal och Ytterby IS

En av måndagens första matcher var Stockholm Blå som mötte Västerbotten i en match som slutade 2-0 till Stockholm. Grace Cespedes, till vardags i Hammarby, säger såhär om matchen:

– Vi spelar bra första halvlek men fick inte till våra avslut. I andra halvlek fick vi fler chanser. Västerbotten spelade med en hög press vilket gjorde det svårt för oss. Det var en jämn match men vi vinner tillslut med 2-0.

Läs också: ”Vi har en jäkla bra och positiv stämning i laget”

Matcherna avlöpte varandra under dagen, en av de sista matcherna som spelades var den mellan Bohuslän och Dalsland som slutade 4-1 till Bohuslän. Lova Fredgren, som representerar klubblaget Herrestads AIF och distriktet Bohuslän, lämnar en kort kommentar om matchen:

– Innan matchen pratade vi om hur vi skulle spela oss fram till anfallet, från back till forward. Vi pratade också mycket om hur vi skulle pressa i försvaret. Jag tyckte vi utförde alla delar på ett bra sätt, vi jobbade väldigt bra som ett lag. Vårt lugna passningsspel gjorde att Dalsland fick jaga. En bra insats från laget helt enkelt.

Tre av Bohusläns målskyttar. Från vänster: Elsa Blomqvist, Karin Hallberg, Alice Jensen

Läs också: ”Låt aldrig hatet vinna”

Övriga inrapporterade resultat:

Småland vit – Örebro Län 2-4
Norrbotten – Göteborg blå 0-1
Ångermanland – Värmland 0-1
Stockholm röd – Småland röd 1-2
Hälsingland – Medelpad 2-2
Göteborg Vit – Södermanland 1-0

Nästa gång det är dags för matcher är under onsdagen. Jag kommer att åka ner för att bevaka på plats, som alltid är ni välkomna att höra av er med tips!

// Tobias BW Granberg

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media