fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Talangfull trio aktuella för BK Häckens akademi

Published

on

I veckan blev det klart att talangerna Aiham Ousou, född 2000 (Västra Frölunda IF), Youssef Fayad, född 2001 (Kortedala IF) och Adam Saleem, född 2001 (Angered MBIK) kommer att träna och bekanta sig med BK Häckens U19-trupp dom närmaste veckorna, allt tyder på att denna trio kommer att representera BK Häckens akademi säsongen 2018.

Läs också: Ännu en talang från Angered blir utlandsproffs

Dessa tre spelare har en gemensam nämnare och det är nämligen att dom alla är fostrade i talangfabriken Angered MBIK som genom åren producerat talanger på löpande band så som Kevin Ackermann (BK Häcken), Kevin Yakob (BK Häcken), Amin Affane (AIK), Isak Ssewankambo (Molde FK), Khaled Abdo (Aston Villa FC) och nu senast Izhaak Ahmed som i våras skrev på för skottska Rangers FC

Läs också: Gothia Cup: Angered fortsätter att leverera vacker fotboll – klara för 16-delsfinal

Jag tror att Häcken blir ett jättebra steg för spelarna där dom kan fortsätta utvecklas i en utmanande miljö av bra ledare.

Ett utropstecken bland dom här tre spelarna är Aiham Ousou som under säsongen gjort väldigt bra ifrån sig i Västra Frölundas A-lag i Division 3. Med rätt utveckling så tror jag inte att det kommer att dröja lång tid innan vi får se honom i BK Häckens A-lag.

Önskar spelarna all lycka till!

Aiham Ousou – Mittback
Youssef Fayad – Ytter
Adam Saleem – Mittfältare

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media