fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Gothia Cup: Angered fortsätter att leverera vacker fotboll – klara för 16-delsfinal

Published

on

Jag måste säga att det är ganska skönt att inte ha något fast schema idag. Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så har jag valt att vara fri och ta mig dit slutspelet tar mig.

Mitt fotbollshjärta sade till mig att jag behövde kolla på Angered MBIK B15 då den suktade efter vacker fotboll. Så när matchen mellan Angered MBIK och FC Bordeaux Aquitaine drog igång på Apelsinplan var jag på plats.

Läs också: Gothia Cup: Isse Oscarssons drömmål sänkte Häcken – GAIS vidare till 16-delsfinal

Blev lite orolig när fransmännen värmde upp då dom såg väldigt fysiska ut. Men vad har storleken med fotbollen att göra egentligen? Efter sex minuter hade Angereds lyckats ta ledningen med 1-0 via Mario Saric. En snabb frispark som ställde fransmännen totalt. Smart!

Läs också: Följande spelare har blivit kallade till P16-landslaget & Nordisk pojkturnering på Island

Innan halvtidsvilan hade Angered lyckats göra fyra mål på Bordeaux. Adam Saleem tremålskytt. Det var också i halvlek som jag bestämde mig att lämna Apelsinplan då det kändes som att matchen Angered hade kontroll på matchen. 

På väg till parkeringen hörde jag att fransmännen lyckats göra både 4-1 och 4-2 inom loppet av några minuter. Men närmare än så kom inte Bordeaux och Angered kan nu ladda om batterierna då Eastleigh FC från England väntar i 16-delsfinalen.

Läs också: Gothia Cup: Älskade Angered, fasiken vilken vacker fotboll ni spelar

Matchen startar 17:20 och spelas på Ruddalen 5. Vill ni se bra fotboll? Titta då på Angered MBIK i eftermiddag.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss