fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Tack till alla er spelare, ledare och föräldrar för ett fantastiskt år

Publicerad

den

Tidigare idag befann jag mig på Överåsvallen för att kolla på Allstar matcherna för pojkar och flickor födda 1998. Jag har ju följt årskullen födda 1998 hela denna säsongen och det har varit en ära att se alla dessa spelare spela.

Vi har otroligt mycket talang i Göteborg och det har varit riktigt kul att följa. Dagens matcher var lite av ett avslut för denna åldersgruppen här på bloggen. Jag kommer att bära med mig många minnen från denna säsongen framöver i livet. Jag har också fått träffa och lärt känna otroligt mycket människor vilket har varit riktigt kul, tack!

Tack till alla er spelare, ledare och föräldrar för ett fantastiskt år. Utan er hade inte bloggen varit så levande som den är idag. Självklart kommer jag att skriva några enstaka inlägg om åldersgruppen 1998 men inte i lika stor utsträckning som i år.

Tusen tack för all er kärlek!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media