fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Succé direkt för Paulina Longum i sin comeback

Publicerad

den

När Paulina Longum (Född 1998) bestämde sig för att lägga av med fotbollen på obestämd tid så blev jag uppriktigt ledsen. Hon var då landslagsaktuell och hade nyligen bytt klubb till Torslanda IK. Jag skrev ett inlägg om detta, ett inlägg som slog alla besökarrekord på bloggen: http://www.rudyalvarado.com/paulina-longum-lagger-av-med-fotbollen/

Inför Gothia Cup i år så fick jag ett meddelande från Paulina där hon berättade att hon tänkte börja med fotbollen igen till min stora glädje. Idag gjorde hon sin comeback i sin nya förening Askims IK. Tror ni att det blev succé direkt? Vad sägs om 2 mål och 2 assist i en match man vinner med 1-5 mot Göteborgs FF/Azalea BK. Inte så dåligt va?

”Det känns riktigt bra. Jag trivs verkligen i mitt nya lag och jag att tycker fotbollen är kul igen. När jag såg mina kompisar spela så insåg jag hur mycket jag saknade det” säger Paulina Longum till RudyAlvarado.com

Härligt att ha dig tillbaka på fotbollsplanen igen Paulina Longum, vi har saknat dig. Till Askims IK vill jag säga, grattis till en helt fantastisk fotbollspelare och ta väl hand om henne.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media