Connect with us

Flickfotboll

Succé direkt för Paulina Longum i sin comeback

När Paulina Longum (Född 1998) bestämde sig för att lägga av med fotbollen på obestämd tid så blev jag uppriktigt ledsen. Hon var då landslagsaktuell och hade nyligen bytt klubb till Torslanda IK. Jag skrev ett inlägg om detta, ett inlägg som slog alla besökarrekord på bloggen: http://www.rudyalvarado.com/paulina-longum-lagger-av-med-fotbollen/

Inför Gothia Cup i år så fick jag ett meddelande från Paulina där hon berättade att hon tänkte börja med fotbollen igen till min stora glädje. Idag gjorde hon sin comeback i sin nya förening Askims IK. Tror ni att det blev succé direkt? Vad sägs om 2 mål och 2 assist i en match man vinner med 1-5 mot Göteborgs FF/Azalea BK. Inte så dåligt va?

“Det känns riktigt bra. Jag trivs verkligen i mitt nya lag och jag att tycker fotbollen är kul igen. När jag såg mina kompisar spela så insåg jag hur mycket jag saknade det” säger Paulina Longum till RudyAlvarado.com

Härligt att ha dig tillbaka på fotbollsplanen igen Paulina Longum, vi har saknat dig. Till Askims IK vill jag säga, grattis till en helt fantastisk fotbollspelare och ta väl hand om henne.

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

1 Comment

1 Comment

  1. Eriksbergs if

    aug 18, 2014 at 9:38 f m

    Match på krokäng kl 19.30. Eriksbergs if – sävedalens if f00.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Populärt

GAIS skriver avtal med Simon Sjöholm GAIS skriver avtal med Simon Sjöholm

GAIS skriver avtal med Simon Sjöholm

Pojkfotboll

Jardell Kanga Jardell Kanga

15-årige Jardell Kanga historisk

Pojkfotboll

Anmäl dig till målvaktscampen 2020

Ungdomsfotboll

Örgryte IS flyttar upp Aydarus Abukar till A-laget

Pojkfotboll

IFK Göteborg glänste och vann

Flickfotboll

Gothia Cup 2020 ställs in

Ungdomsfotboll

Bloggen fyller 10 år & åker på turné – se vilka turneringar vi skall besöka i år

Ungdomsfotboll

Tolv svenska lag klara för Gothia Puma Trophy i sommar

Pojkfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2022 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet