fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Stort grattis till seriesegern Backa BK

Published

on

Backa BK är klara seriesegrare med tre matcher kvar att spela. Vad var det jag sade? Backa BK gjorde det, dom körde över alla lag och vann Div 7C hur lätt som helst.

För mig som inte har något med Backa BK att göra på det sättet känner mig otroligt stolt och glad. Backa har varit ett lag jag har följt sedan starten och sett hur hårt dom har jobbat. Dom är helt klart värda den här segern.

Precis om FC Fyrklövern så har dom en historia med sig som gör det hela så intressant. Vill gratulera alla i laget, alla runt laget och alla som gjort detta möjligt. Stort, stort grattis till er alla. Och tack för att jag har fått följa er denna säsongen. Har varit hur kul som helst.

Ser redan framemot nästa säsong i Div 6. Serieseger även där?

Nästa match spelas torsdagen den 25 september med start kl 21:00 på Backavallen. Moståndet kommer Proletären FF att stå för. Efter matchen kommer att Backa BK fira sin seger så kom och stötta laget du också.

Stort grattis återigen!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media