fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Stort grattis Eriksbergs F-98 till seriesegern

Published

on

Igår blev det klart, efter en solklar seger över IK Zenith med 1-5 stod Eriksbergs F-98 som seriesegrare i Flickor 15 – Sanktan 1. 

Man har en match kvar att spela men är alltså redan nu klara seriesegrare. Och vilken säsong Eriksberg har haft med framgångar i Futsal-SM, en fin vår, kvartsfinal i Gothia Cup och nu seriesegrare. Men säsongen är inte över ännu för detta duktiga gäng. Nu väntar Sanktanslutspelet och ni måste väl ändå hålla med mig om att Eriksberg är laget som kan ta hem hela Sanktan 2013?

Jag är lite nyfiken på vilket lag som kommer att ställas mot Eriksbergs i finalen? Eller tar jag ut detta i förskott redan? Jag har svårt att se vilket lag som kan stå emot detta duktiga gäng nämligen.

I serien har man 13 vinster, två oavgjorda, man har gjort 58 mål och släppt in endast 13 mål. Imponerande siffror. Nu väntar som sagt Sanktanslutspelet och det hade varit riktigt kul om Eriksbergs fullbordade denna fina säsong med ett guld, eller vad säger ni?

Stort grattis till guldet Eriksbergs F-98. Bra jobbat alla spelare, ledare och föräldrar.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media