fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Storseger för AFC Göteborg i seriepremiären

Published

on

Igår när jag var ute och gick med hunden fick jag syn på att IF Väster och Athletic FC Göteborg spelade mot varandra i seriepremiären av pojkar 2005 (svår). Jag såg AFC Göteborg ha en stor uppvisning mot BK Häcken för några dagar sedan och blev väldigt glad när jag såg att det var just dom som spelade igår.

Läs också: Athletic FC Göteborg bjöd på en fin uppvisning mot BK Häcken

Igår bjöd man på ännu en fin uppvisning. När jag kom så stod det redan 2-0 till AFC Göteborg och jag hann inte vara där så många minuter innan 3-0 målet kom. Riktigt läckert spel och ett klassavslut av Samuel Lendahl.

Nu har jag sett AFC Göteborg spela två gånger och det kanske är för tidigt att säga det, men kan detta vara det bästa P05-laget vi har i Göteborg?

I början av andra halvlek gjorde man både 4-0 och 5-0 ganska tidigt, 4-0 via Emil Degerlund och 5-0 via Noah Badman på straff. Var tvungen att fortsätta min promenad med hunden när ställningen stod på just 5-0 och väl hemma sen såg jag att matchen slutade med hela 9-0 till AFC Göteborg.

Läs också: Utvecklingslägret i Halmstad ställs in

Målskyttarna mot IF Väster: Samuel Lendahl, Pontus Dahbo 2, Emil Degerlund 3, Noah Bergmann, Victor Moreno Hedin och Noah Badman.

Snacka om att få en drömstart på serien. Nästa seriematch för AFC Göteborg spelas den 15 maj och då väntar GAIS Gaisgården med matchstart kl: 20:15.

Vill ni se bra fotboll? Försök att se AFC Göteborg när restriktionerna om ingen publik på matcherna försvinner. Jag rekommenderar det starkt!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media