fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Skadevi Cup, här kommer vi

Published

on

Snart drar Skadevi Cup (27 – 29 juni) i Skövde igång. En turneringen jag aldrig varit på varken som spelare eller ledare. Så detta ser jag verkligen framemot. Totalt har 22 tjejer anmält sig och gör sig redo att skapa historia. Det är nämligen första gången som Skärgården FC skall spela tävlingsmatcher. Kul att så många anmält sig och vi ser framemot en fantastisk turnering.

Det är också riktigt kul att IF Warta P-99 som jag också tränar skall spela Skadevi Cup. Det lär bli en del matcher att titta på den helgen känner jag på mig.

Flera lag från Göteborg skall dit. Det är ju ett måste att heja på våra lag från Göteborg under turneringen. Här kommer axplock av lag som skall till Skadevi Cup från Göteborg.

Azalea BK, Askim IK, Backatorp IF, Floda BoIF, Hjuviks AIK, Hovås/Billdal IF, Hönö IS, IF Warta, IK Zenith, Landvetter IS, Näsets SK, Ytterby IS & Örgryte IS.

Se alla dom anmälda lagen här:
http://skadevifb.cups.nu/2014/result/clubs#results

Önskar alla lag all lycka till under Skadevi Cup. Vi ses där!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media