fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Säffle-talangen på provspel hos tyska storklubben

Published

on

Säffle-talangen Lucas Kåhed åkte i söndags iväg på provspel hos tyska storklubben Bayern München där han under en dryg vecka tränat med klubbens U16-lag.

Läs också: Helsingborgs supertalang klar för Bayern München?

Lucas var i somras även uttagen till Utvecklingslägret nere i Halmstad där han representerade Värmlands distriktslag för pojkar födda 2002. Därefter blev han även uttagen till första landslagslägret uppe på Bosön och senare även uttagen till första landskamperna mot Finland och gjorde där bra ifrån sig.

I våras skrev den unge Säffle-talangen på ett ungdomskontrakt med IFK Göteborg som innebär att han flyttar från Värmland och ner till Göteborg sommaren 2018.

Läs också: Föreläsningen med Björn Andersson (Bayern München), helgens stora höjdpunkt

– Det var väldigt lärorika träningar med ett högt tempo och tuff omgivning. Träningarna byggde mycket på en mot en-spel och små ytor vilken passar min spelstil väldigt bra. Det var en väldigt bra erfarenhet, säger Lucas Kåhed efter provspel-äventyret i Bayern München till Ungdomsfotboll.se.

Läs också: Video: P15-landslaget besegrade Finland, se höjdpunkterna här

Lucas Kåhed är en spelare vi kommer att njuta mycket av i framtiden, en väldigt sevärd spelare med fin teknik och spelsinne som största styrkor. Det ska bli spännande att följa honom och hans framfart i IFK Göteborgs akademi framöver.

// Jonathan Enzo Arnet

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss