fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Ryktas att Adnan Maric har storklubbar efter sig!

Published

on

En annan spelare som åker med till Elitlägret i Halmstad är Gunnilse IS Adnan Maric (född 1997). Jag såg han spela för första gången under Futsal SM i vintras. Då hade jag ingen aning om vem han var men jag föll direkt för hans talang. Tog snabbt reda på vad han hette och sedan dess har hans namn följt med mig i bakhuvudet.

När jag gick igenom laguttagningen till Elitlägret i Halmstad så möttes jag av hans namn igen. Blev så nyfiken att jag blev tvungen att gå och se han spela igen. Det var på Hjällbovallen och motståndet stod Solväders FC för, en match som Gunnilse IS vann med 15-4.

Adnan Maric spelar som defensiv mittfältare och gör det riktigt bra. Han är i en klass för sig, inte konstigt att man tar med honom till Elitlägret. Man ser tydligt också att han är en ödmjuk spelare vilket ger stora plus hos mig.

Elitlägret äger rum 1-6 juli och jag kommer att befinna mig där under matchdagarna. Kommer att följa bland annat Adnan Maric. Det ryktas även att han har någon/några storklubbar efter honom redan vilket är otroligt kul. Spännande!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media