Connect with us

Pojkfotboll

Ryktas att Adnan Maric har storklubbar efter sig!

En annan spelare som åker med till Elitlägret i Halmstad är Gunnilse IS Adnan Maric (född 1997). Jag såg han spela för första gången under Futsal SM i vintras. Då hade jag ingen aning om vem han var men jag föll direkt för hans talang. Tog snabbt reda på vad han hette och sedan dess har hans namn följt med mig i bakhuvudet.

När jag gick igenom laguttagningen till Elitlägret i Halmstad så möttes jag av hans namn igen. Blev så nyfiken att jag blev tvungen att gå och se han spela igen. Det var på Hjällbovallen och motståndet stod Solväders FC för, en match som Gunnilse IS vann med 15-4.

Adnan Maric spelar som defensiv mittfältare och gör det riktigt bra. Han är i en klass för sig, inte konstigt att man tar med honom till Elitlägret. Man ser tydligt också att han är en ödmjuk spelare vilket ger stora plus hos mig.

Elitlägret äger rum 1-6 juli och jag kommer att befinna mig där under matchdagarna. Kommer att följa bland annat Adnan Maric. Det ryktas även att han har någon/några storklubbar efter honom redan vilket är otroligt kul. Spännande!

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Hector Valeria är en sann eldsjäl

Ungdomsfotboll

Utvecklingslägret i Halmstad ställs in

Ungdomsfotboll

Elin Rubensson blir ambassadör för hemma-EM

Flickfotboll

Stadium Sports Camp – Världens roligaste fotbollsvecka

Ungdomsfotboll

Följande lag gör upp om SM-guldet i Futsal

Ungdomsfotboll

Fredrik Hammar till England & Brentford FC

Pojkfotboll

Video: Andreas Svensson om debuten med Helsingborgs A-lag

Pojkfotboll

Intervju med Örebros Ebba Cabander “Varit det roligaste och mest utvecklande året hittills”

Flickfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet