fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Gbgfotboll.com pratar ungdomsfotboll med Zlatan Ibrahimovic

Publicerad

den

Precis hemkommen till min vän och hans hus här i Stockholm efter en fullspäckad kväll
Fotbollsgalan. Det är första gången jag är med på galan så detta var helt nytt för mig. Jag höll mig medvetet i bakgrunden för att dels se hur det fungerar och för att se hur andra journalister jobbar. Mycket trevligt folk och jag fickallt byta några ord med många profiler.

Efter varje prisutdelning så kom vinnarna ner i pressrummet för intervjuer och fotografering. Det var en upplevelse och en ära att stå så nära sina idoler som jag gjorde denna kväll. Ja, det kan allt låta som att jag är starstruck och så vidare men det bryr jag mig inte om faktiskt.

Dagens höjdpunkt var självklart när jag fick sitta längst fram under presskonferensen med Zlatan Ibrahimovic, min stora idol och förebild. Mitt hjärta bultade något enormt och jag kunde inte riktigt förstå att jag satt så nära honom. Under presskonferensen bestämde jag mig för att ställa en fråga till honom.

Se den i 720p HD

Jag svävade på moln och dansade ut från pressrummet och Ericsson Globe Arena. Nu är jag som sagt hemma hos min vän och skall sova för att bege mig till Göteborg imorgon.

Tack Tv4, Fotbollsgalan och Zlatan Ibrahimovic för en mycket trevlig tillställning.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media