fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Rudy Alvarado FC kan snart bli verklighet – nu söker vi dig

Publicerad

den

Kära bloggläsare!

Det är nu dags för mig att leverera årets största nyhet. Tack vare bloggen så har jag fått ett otroligt stort kontaktnät runt om i Sverige ,vilket givetvis är riktigt kul. Detta har i sin tur också lett till att jag på senare tid fått förfrågningar om att vara med i olika stora och små projekt.

En fråga som jag fått flera gånger men som jag hittills har tackat nej till är som lyder: ”Du skulle inte vilja bilda ett lag och komma och spela en elitturnering?”

Desto mer förfrågningar jag fått har genererat i ett allt större sug till att faktiskt göra verklighet av det hela. Så nu kära bloggläsare, nu är det dags att ta nästa steg. Under december månad kommer jag att ta emot era ansökningar om att vara med i RudyAlvarado FCRAFC. Jag kommer att söka motiverade flickor som är födda 2000/2001 som vill ingå i satsningen RAFC. Tanken är att man under vår och höst skall spela kvar i sina ordinarie klubbar fast under uppehåll åker iväg och spelar elitturneringar tillsammans med RAFC under 2015.


Då det är många turneringar som har hört av sig så har vi en fullspäckad säsong framför oss. Skall bli riktigt kul. Håll ögonen och öronen öppna, anmälningarna öppnas under december månad.

Skall bli riktigt kul att dra igång detta projekt jag väntar med spänning på er ansökan!

Har ni frågor, maila rudy(@)rudyalvarado.com

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media