fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Respekt: Hönö/Björkö/Öckerö tog hem finalen enkelt

Publicerad

den

Årets näst sista final i RESPEKT2014 spelades mellan Hönö/Björkö/Öckerö och Landvetter IF 2003 och det var den final som på förhand såg ut att den mest givna vinnaren.

Hönö/Björkö/Öckerö har vunnit seriespelet fyra år i rad och har idel segrar rätt igenom RESPEKT2014 medan Landvetter, ett lag i andradivisionen överraskade oss alla och tog sig till final.

Väl i finalen gjorde Hönö/Björkö/Öckerö processen väldigt kort. Efter cirka 3 minuters spel satt 1-0 och det var mycket spel mot ett mål.

Landvetter kändes faktiskt nöjda och även om det är roligt att vinna så vore det extremt osannolikt  att man från ingenstans kommer och slår ett av de bästa F-99 lagen i Sverige.

Målen flöt på för Hönö/Björkö/Öckerö och efter att Tilda Andreasson gjort två mål i matchen och Victoria Olsson dominerade defensivt så kunde till sist slutresultatet skrivas till 5-1 då Landvetter fått in ett tröstmål med cirka 10 minuter kvar att spela.

Videointervju med tvåmålsskytten Tilda Andreasson finns här: Http://www.facebook.com/rudyalvaradocom/

// Tom Andersson

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media