fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Qvidings F-98 imponerade trots förlusten mot Eriksberg

Published

on

Äntligen har jag fått se Qviding FIF F-98 spela. Jag hade tänkt att se dom spela under Gothia Cup men Qviding var tyvärr ett lag som jag ej hann se under den veckan. Jag har hört mycket gott om laget och jag hade väldigt höga förväntningar inför dagens match. Förväntningar som uppfylldes trots förlusten mot Eriksbergs IF tidigare idag.

Man började matchen väldigt bra och man tog ledningen ganska snabbt in på första halvlek. Man hade ett stort övertag som höll sig fram till 20:e minuten då Eriksbergs Amanda Hjelle kvitterat på en frispark.

Qviding spelade bra och gav Eriksberg en riktigt bra match. Man är tunga att möta och man spelar stundtals riktigt bra. Jag saknade dock lite mer kreativitet och lite mer fokus i det offensiva men annars var det en mycket väl godkänd insats. Qviding hade två spelare som jag fastnade för och som gjorde ett riktigt bra jobb.

Den ena heter Emma Roustaei och hade nummer 7 på ryggen. Den andra var Qvidings lagkapten Sanna Gustafsson. Båda spelarna skötte mittfältet galant. Riktigt kul att se!

Matchen slutade 1-3 till Eriksbergs IF.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media