fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Pressmeddelande: Warrior Football startar samarbete med bloggare

Publicerad

den

I december så släppte Warrior Football ett pressmeddelande angående vårt samarbete. På måndag skall första spelaren kliva in på Warriors kontor och prova dom nya skorna. Jag hoppas att kunna presentera den första spelaren redan nu på måndag. Är ni nyfikna?

Läs hela pressmeddelandet här:

****

Warrior Football startar samarbete med bloggare

I vinter inleder Warrior Football ett unikt samarbete med fotbollsbloggen rudyalvarado.com för att finna fem talanger som blir en del av Warriors svenska spelarstall.

Warriors entré på fotbollsmarknaden har uppmärksammats över stora delar av världen tack vare det nyligen tecknade avtalen med Liverpool FC, Sevilla FC samt Everton-stjärnan Fellaini. Nyligen lanserade Warrior sin första kollektion med skor och nyfikenheten är stor bland fotbollsintresserade.

Rudyalvarado.com är fotbollsbloggen som hårdbevakar Göteborgs ungdomsfotboll. Genom nyheter, videobloggar och diverse reportage har bloggen nischat sig och på kort tid skapat intresse hos fotbollspubliken i Göteborg.

–  En fotbollsblogg som rapporterar om ungdomsfotboll på ett sådant ingående sätt känns oerhört spännande. Samarbetet ger oss en unik möjlighet att lära oss mer om Göteborgs fotbollsungdomar, säger Alexander Bergström, Warrior.

Under vintern skall rudyalvarado.com hjälpa till att hitta fem talanger från Göteborg som kommer att belönas med varsitt skokontrakt. Utöver att spelare skall vara ett framtidslöfte skall även spelaren ha bra karaktär.

–  Det är en grundförutsättning ja. De spelarna som vi letar efter skall vara bra fotbollspelare både på och utanför planen. Målsättningen med bloggen har hela tiden varit att leverera intressant läsning om Göteborgs fotbollsungdomar och det känns som om samarbetet med Warrior är ett ytterligare kliv i rätt riktning, avslutar bloggaren Rudy Alvarado.

Mer info om Warrior Football – warriorfootball.com

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media